Понедельник, 29.04.2024
Карапыши
Меню сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 135
Главная » 2009 » Январь » 4 » Святкування Нового 2009 року
Святкування Нового 2009 року
16:36
В народі кажуть: як зустрінеш Новий рік - так його і проведеш.
Беручи до уваги цю просту, але мудру істину, карапишани намагаються так відзначити Новорічні свята, щоб отого завзяття, наснаги і хорошого настрою вистачило на цілий прийдешній рік.Ініціатором же традиційних урочистостей виступає керівництво СТОВ «Агросвіт» і, зокрема, його голова Валентина Петрівна Даниленко.
Цього року Новорічне свято розпочалося в Карапишах 30 грудня ще рано-вранці. Дід Мороз і Снігуронька разом з Валентиною Петрівною та вітальним колективом побували у всіх підрозділах величного господарства. А їх, як відомо, немало. Це — контора товариства, молочнотоварна ферма №2, свинотоварні ферми №1 та №3, племзавод, ковбасний цех, пекарня, лікарня, автопарк, їдальня, магазин.
Слова щирої вдячності з побажаннями щастя і здоров'я звучали з вуст Валентини Петрівни на адресу кожного працівника. Привітали того дня і колишніх голів колгоспу: Заслуженого працівника сільського господарства України В.П.Пастушенка, А.І.Синявського, Заслуженого агронома Г.В.Коваленка.
Нікого не обділив увагою та подарунками Дід Мороз.Щедро він роздавав «Шампанське», солодощі...
А ще запрошував на святкування Нового року, яке мало відбутися 31 грудня в центрі Карапишів.
І ось наступного дня біля головної ялинки села ніде було яблуку впасти. На зустріч Нового року зібралося близько 1000 осіб, серед яких і гості, і односельчани. Під гучні оплески засяяла різнобарвними вогнями лісова красуня, сповістивши про початок святкового новорічного дійства.
З привітальними словами до присутніх звернулися голова СТОВ «Агросвіт» Валентина Петрівна Даниленко та сільський голова Олександр Юрійович Даниленко.
А потім завирувало свято.
Концертна програма, підготовлена працівниками Караписького будинку куль тури, була справді казковою: веселі пісні, танці, гуморески, вірші, сценки, жарти, конкурси... Кожен бажаючий мав нагоду вийти на сцену і привітати рідних та близьких з Новим роком.
А ще карапишани дякували за турботу і даровану радість Анатолію Степановичу і Валентині Петрівні Даниленкам.
Тут же, на центральній площі, були накриті святкові столи. Коли ж о 12-й годині ночі Новий рік ступив на поріг, заіскрилося Шампанське у келихах, небо засвітилося фонтанами феєрверків. І радість переповнила душі.
Ось вона, довгоочікувана мить!Продовжувалося свято до ранку. Новорічна дискотека заворожила своїми танцями як молодь, так і старше покоління. І лунали побажання з Новим роком, з новим щастям.
А воно обов'язково буде, бо вміють карапишани і трудитись, і відпочивати, і любити...
Просмотров: 1805 | Добавил: gwhrp | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Люсия  
0
Супер-супер!!! Просто здорово. Хотілось би побачити фотографії святкування Нового року. Керівництво в Карапишах просто СУПЕР!!! Так повинно бути. Молодці!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024